Iftar dinner from one of our family friends. We had those below on the table

  • Yogurt soup with wheat and cilantro
  • Dry apricot compote
  • Shepherd salad
  • Chicken
  • Rice
  • A local food which is a main course with pastrami, ground beef, potato, onion, green pepper, and egg.
  • Green beans with olive oil
  • Stuffed grape leaves with meat and rice
  • Baklava

………………………………………………………………..

Değerli arkadaşımız Ayşegül hanımın leziz iftar davetinden geriye kalanlar;

Menü şöyleydi

  • Gırar (ayran çorbası)
  • Zeytinyağlı taze fasulye
  • Pirinç pilavı
  • Tavuk
  • İftariyelik (patates, pastırma, kıyma, soğan, yeşilbiber ve yumurtadan oluşan, tarihçe itibariyle Ruslardan gelen yöresel bir yemek)
  • Etli sarma
  • Çoban salata
  • Günkurusu kaysı hoşafı
  • Baklava