Local Cheeses/ Yöresel Peynirler

>Kars (eski) kaşarı (Kaşkaval-Aged Kashkaval cheese from Kars/East)

Hatay Örgü peyniri (Braid cheese from Hatay/South)

Kars-Erzurum Çeçil Peyniri (Cecil Chese from Erzurum and Kars/ East)Those are just some of the local cheese variations in Turkey. I wanna share all kinds of cheeses I taste later on.

……………………………………………………………….

 

Yukarda fotoğraflayabildiklerim ülkemiz yöresel peynirlerden sadece birkaçı. Zamanla objektife takılan diğer peynir çeşitlerine de yer vereceğim.
Advertisements

3 Comments Add yours

  1. >ne güzel yurdumun lezzetleri çeşit çeşit. sevgiler

  2. ebruli says:

    >muthis fotolar…tekrar tesekkurler Hulya.Athens ahalisi olarak takipteyiz…

  3. deafmute says:

    >Bizde geçen yıl Kars'ın Sarkamış ilçesine kayak yapmaya gitmiştik. Muhteşem yerlerdi.Kar kalitesi kristal, pist güzel ve doğa harikaydı.Tatil dönüşü Kars'tada 2 gece konaklayıp Kaz eti ve meshur bir restoranlarında Ocak bası adı pide vari ama herturlu malzemeyi içinde barındıran bir hamur işi yemiştik. Eve dönerken Kars kasarı ve balımızı kargo ile arkamızdan yollattık.Fotonuzu görünce gecen yılı anımsadım.sevgiler

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s