All you need to make these Italian classic appetizer is french baguette, fresh mozarella, thinly sliced tomatoes, roughly chopped fresh basil leaves, garlic and olive oil. You can either rub your bread slices (after you toasted them in the oven ) with a garlic or you can add minced garlic with olive oil as a topping. Whatever you choose, I assure you it is going to be delicous.

…………………………………………………………………..

 

 

Görüntüsü kadar lezzeti ile de damak tadınıza hitab eden bu İtalyan iştah açıcıları hazırlamak için bütün ihtiyacınız olan şey Fransız veya İtalyan baget ekmek dilimleri, yeterince dilimlenmiş olgun domates, taze Mozarella peynir dilimleri, zeytinyağ ve ezilmiş sarımsak (isteğe bağlı).

Ekmek dilimlendikten sonra fırında kızarıncaya kadar tutulur. Fırından çıkarılıp oda sıcaklığına geldiğinde üzerlerine birer adet peynir dilimi, domates dilimi yerleştirilir, kabaca kıyılmış taze fesleğen yaprakları serpilir. Sarımsaklı olması tercih ediliyorsa en son üzerine gezdireceğiniz zeytinyağa ezilmiş sarımsak karıştırılıp dilimlerin üzerine gezdirebilirsiniz.
Sarımsak taneleri gelmesin isterseniz ekmek dilimleriniz fırından çıktığı anda kesilmiş sarımsak ile ovarsanız yalnız aromasını elde etmek için yeterli olacaktır.