Mexican Salad 

Ingredients

  • 1 canned small red beans 15.5 oz (439 g)
  • 1 cup canned corn
  • 2 red roasted pepper, diced
  • A handful parsley, finely chopped
  • 5-6 green onion, thinly sliced
  • Olive oil
  • Salt (if desired)
  • Pepper
  • Lemon juice

 

Preparation

In a medium mixing bowl, combine washed and rinsed red beans and corn. Add diced roasted red peppers, thinly sliced green onions, chopped parsley. Whisk lemon juice and salt in a small bowl and add olive oil. Mix them well and pour over the salad. Toss to coat or stir evenly. Serve with corn chips.

……………………………………………………………………………..
Meksikan salatası
Malzemeler

 

1 kutu meksika fasulyesi
1/2 demet maydanoz
2 közlenmiş kırmızı biber
1 kase konserve mısır
5-6 adet taze soğan
1 limon
zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı

 

Fasülye ve mısırın suyunu süzüp salata kasesine alın. Maydanozu, taze soğanı ve közlenmiş biberi ince ince kıyıp fasülyeye ekleyin. Limonunu ve yağını da ilave edip tuzunu ayarlayın. Mısır cipsi ile servis edin.