Spaghetti with asparagus 

Ingredients


8 oz uncooked spaghetti
Parmesan cheese

For sauce

Bunch asparagus, cut in 1 inch long
1 cup grape tomato, cut into halves
1 onion, thinly sliced
Olive oil
Salt
Black pepper

Preparation


Cook spaghetti according to instructions back of the package. To make sauce, in a medium pan, sauté onion in olive oil until lightly brown. Add asparagus and tomatoes. Stir to combine. Add salt and pepper to taste. Let it cook until asparagus tender.

Place spaghetti on a platter and pour sauce on top of it. Grate some parmesan cheese.

 

 

 

…………………………………………………………………………………..

 

 

Kuşkonmazlı spagetti


Makarna severlere ağır, yağlı soslardan uzak, hafif ve sağlıklı bir spagetti…
Malzemeler  

½ paket spagetti makarna
1 kuru soğan, piyazlık doğranmış
Bir bağ kuşkonmaz
1 kase kiraz domates
Zeytinyağ
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı

Makarnayı pişirip hazırlayın. Makarna haşlanırken, soğanı zetinyağında kavurup 2 cm uzunluğunda doğranmış kuşkonmazları ve ikiye kesilmiş kiraz domatesleri ekleyin. kuşkonmazlar yumuşayıncaya dek sote edin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp ocagın altını kapatın. spagettiyi servis tabağına alıp kuşkonmaz sosu üzerine gezdirin. Parmesan peynir rendeleyip sıcak ikram edin.