It was the easiest dish I have ever made! I just brushed both side of fish with olive oil and grilled them until white and firm. After they are done, I seasoned with salt and pepper before serve. It was really light and healthy dish (alternative) for supper.

Serving suggestions:

Green salad
Onion salad
Lemon slices
Wild rice pilaf
Roasted green peppers
Parsley leaves
Radishes

………………………………………………………………………….

Izgara balıkların önceden marine edilmesine çok da gerek yokmuş bilmezdim…Sadece piştikten sonra tuz karabiber ekelenirmiş…yaşadıkça öğreniyoruz…Ben de bu sefer öyle yaptım artık…Sadece zeytinyağ ile her iki tarafını yağladım ızgaraya yapışmasın diye…

Hoş, alabalığın her hali güzeldir de ızgarası bir başka oluyor, tavsiye edilir. Aşağıdakilerden biri ya da bir kaçı ile ikram edebilir, tabağınızı süsleyebilirsiniz.
Servis Önerisi
  • Yabani Pirinçli pilav
  • Yeşil Salata
  • Söğüş domates, salatalık
  • Dilimlenmiş turp
  • Limon dilimleri
  • Maydanoz yaprakları
  • Soğan salatası
  • Közlenmiş biber
  • Kızarmış Patates