malzemeler


  • 750 gr kıyma
  • 2 dilim ufalanmış ekmek
  • 1 kuru soğan rendelenmiş
  • 2 yumurta
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • kıyılmış maydanoz
  • 1 kase patates bezelye konserve
  • 2 bütün havuç
hazırlanması
Patates, havuç ve bezelye hariç köfte için tüm malzemeleri yoğurun. Tepsiyi hafifçe yağlayıp kıymayı onun içine yayın. Garnitür karışımını ve soyulup hazır hale getirilmiş ve haşlanmış havuçları da kıymanın ortasına yerleştirin. Köftenin birleşme kısmı alta gelecek şekilde kıymayı rulo haline getirin. Önceden ısıtılmış 200 C fırında 40 dakika kadar pişirin. Köftenizin kurumaması için pişerken ara sıra etrafına sızan yağlardan alıp tekrar üzerine gezdirin. dilimleyip servis edin.
Ingredients

  • 10 oz ground beef
  • 2 eggs
  • fınely chopped parsley
  • 1 onion, shredded
  • 3 tbsp bread crumbs
  • salt
  • black pepper
  • paprika
  • 1/2 cup canned diced potato ( you could also use 1 cup canned peas, carrots and potato mixture)
  • 1/2 cup canned peas
  • 2 boiled whole carrot
preparation
 In a medium bowl, mix ground beef, eggs, chopped parsley, onion bread crumbs, salt, pepper and paprika evenly. Place a wax paper or parchment paper on a tray. Spread meatloaf mixture on it 1/2 inch thick. Place potato, peas and cooked carrots. Roll it up.
Place the meatloaf seal side down. in preheated 400 F oven cook it for about 30 minutes covered with aliminum foil and cook 10 minutes more uncovered. serve it with rice and mashed potato.