Tavuk Göğsü

tavuk göğsü

Malzemeler

5 bardak süt
50 gr tereyağ veya margarin
5 kaşık un
2 kaşık nişasta
1 bardak şeker
Vanilya
Tarçın
Hindistan cevizi

Hazırlanışı

Tereyağı eritin. Un ve nişastayı ekleyip kavurun. Sürekli karştırarak azar azar sütü ilave edin. Yoğunlaşmaya başlayıp muhallebi kivamina gelince, şekeri ve vanilyayı ekleyip bir taşım kaynatıp altını kapatın. Su ile ıslatılmış borcama yayıp dolapta soğumaya bırakın 4-6 saat sonra dilimleyip rulo yapın. Tarçın ve hindistan cevizi ile süsleyin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s